پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

آئین تجلیل از ۹۹ تلاشگران عرصه سلامت شهرستان گچساران با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، جمعی از مسئولین دانشگاه و داوطالبان سلامت در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان گچساران برگزار شد.

آئین تجلیل از ۹۹ تلاشگران عرصه سلامت شهرستان گچساران با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، جمعی از مسئولین دانشگاه و داوطالبان سلامت در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان گچساران برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم با اشاره به تلاش شبانه‌روزی حوزه بهداشت و درمان در توسعه سیمای سلامت استان گفت: در چند سال اخیر و با اجرای طرح تحول سلامت اقدامات خوبی در استان انجام شده و شاهد روند رو به رشدی در این حوزه هستیم.


دکتر رضا چمن افزود: علی‌رغم اقدامات انجام شده، حوزه بهداشت و درمان تا رسیدن به نقطه مورد نظر فاصله وجود دارد بنابراین خدمات بهداشت و درمان باید به طور مدام و مستمر ادامه داشته باشد.


دکتر چمن با بیان اینکه از گذشته تاکنون اقدامات مهمی در جهت رسیدن حوزه بهداشت و درمان به شرایط مطلوب انجام شده، تصریح کرد: درسال‌های اخیر و با نگاه ویژه دولت یازدهم به بحث مهم سلامت، شاهد شتاب چشم‌گیر در توسعه خدمات بهداشتی و درمانی هستیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه نظام اولیه مراقبت‌های بهداشتی بسیار نظام کارآمدی است، افزود: حاشیه شهرها و پزشک خانواده نیازمند ارائه خدمات بیشتری هستند.


وی تصریح کرد: در دو سال اخیر در بخش تجهیز، ایجاد زیرساخت‌ها، تأمین نیروی انسانی متخصص و ارتقاء برنامه های نرم‌افزاری اقدام خوبی در تمام حوزه بهداشتی از خانه‌های بهداشت تا بیمارستان‌ و کلینیک‌ها در دستور کار است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بر الکترونیکی کردن پرونده‌های سلامت تإکید کرد و گفت: در بخش‌ها سخت افزاری و نرم افزاری شاهد تحول خوبی هستیم.


وی با بیان اینکه دولت توجه نسبی به حوزه بهداشت درمان داشت، افزود: حوزه سلامت به صورت جدی توجه به این بحث مهم را در دستور کار قرار داده و با گذشت دو سال از اجرای طرح تحول سلامت شاهد ارائه خدمات خوبی هستیم.


دکتر چمن با اشاره به اینکه کاهش پرداختی از جیب مردم، بهبود خدمات پزشکی و بهداشتی، بهبود کیفیت هتلنیگ، تجهیز بخش‌های بیمارستانی همچنان استمرار دارد، افزود: دانشگاه به لحاظ زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی از شرایط مطلوبی برخوردار است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مردم از خدمات بهداشتی و درمانی بهره‌مند می‌شوند، گفت: حفظ جامعه از خطرات و تهدیدهای بهداشتی و ایجاد تندرستی از اولین رسالت‌های پزشک است.


وی با اشاره به صنعتی و ماشینی شدن و تغییر سبک زندگی مردم جامعه افزود: اصلاح سبک زندگی در ارتقاء سیمای سلامت و جلوگیری از افزایش بیماری‌های غیرواگیر موثر است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد سالم زیستن و آگاه کردن جامعه نسبت به خطرات و عوامل تهدید کننده سلامت را از رسالت‌های مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان استان دانست و بیان کرد: سازمان بهداشت جهانی با توجه افزایش بیماری دیابت شعار امسال را غلبه بر دیابت نام‌گذاری کرد که این بیماری مشکل اصلی در دنیا و مشکل جدی کشور ایران و استان کهگیلویه و بویراحمد است.


۵۰ درصد زنان بالای ۳۰ سال اضافه وزن دارند


وی ادامه داد: براساس مطالعات انجام شده بیش از۵۰ درصد زنان و بیش از ۳۵ درصد مردان بالای ۳۰ سال اضافه وزن و چاق هستند، زنان کم تحر‌ک‌تر از مردان هستند و فعالیت زنان از مردان کمتر است، اما هم خانم‌ها و آقایان به دلیل کم‌تحرکی، چاقی، تغییرعادات غذایی، مصرف فست‌فودها، غذاهای پرچرب، شیرین و شور، داشتن زندگی ماشینی در معرض ابتلا به بیماری دیابت هستند.


دکتر چمن تصریح کرد: با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن سبک زندگی ایجاد پیست‌های دوچرخه‌سواری، پارک پیاده‌روی و استفاده از وسایل ورزشی در منزل لازم است.


وی بیان کرد: در گذشته کم‌تحرکی سبب چاقی و ابتلا افراد به بیماری دیابت و فشار خون و در نهایت سکته قلبی و مغزی می‌شد اما اکنون کم‌تحرکی موجب سکته قلبی و مغزی در افراد چاق و لاغر را در معرض سکته قلبی و مغزی می‌شود.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: براساس مطالعات انجام شده ۷ درصد مردم کهگیلویه و بویراحمد به دیابت مبتلا هستند و قند خون ناشتای آنها بیش از ۱۲۰ است و ۷ درصد دیگر نیز دچار اختلالات قندخون از ۱۱۰ تا ۱۲۰ هستند.


وی بیان کرد: شناسایی افرادی که در معرض قند خون هستند مهم است چراکه با تشخیص زودهنگام این افراد با درمانی غیر دارویی قابل درمان هستند.


دکتر چمن با اشاره به اجرای طرح غربالگری بیماری دیابت و فشار خون در روستاها و شهرهای استان گفت: تشخیص زودهنگام بیماری دیابت در درمان آن موثر است و به همین منظور امسال طرح غربالگری دیابت و فشارخون برای ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۳۰ سال استان انجام می‌شود.


به گزارش وب دا؛آئین تجلیل از ۹۹ تلاشگران عرصه سلامت شهرستان گچساران با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان،معاون بهداشتی د، معاون پشتیبانی و جمعی از مسئولین دانشگاه و داوطالبان سلامت در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان گچساران برگزار شد.